Byggnadsställningar

Våra byggnadsställningar är tillverkade i aluminium för låg vikt och enkel hantering.
Ställningarna är väl lämpade för målning eller andra fasadarbeten på villor eller mindre hyresfastigheter.

Vi erbjuder bland annat ”villapaket” som är 9*6 meter med gaveltopp där arbetshöjden blir 8 meter. Villapaketen är väl lämpade för husgavlar och hussidor på de flesta villor.
Självklart går ställningarna att bygga på fler sätt och anpassa till olika typer av väggstorlekar om så önskas. Ställningarna kan exempelvis byggas som 9*6 m, 15*4 m eller  6*8 m.  Allt för maximal flexibilitet. Villapaketen är ramställningar vilket gör dem mycket enkla att bygga även för förstagångsanvändaren. Dessa ställningar levereras eller hämtas på för ändamålet specialbyggda ställningstrailrar som gör hanteringen av de olika delarna väldigt smidig.

Obs! Våra villapaket hyrs endast ut veckovis.

Vi erbjuder också hantverkarställningar från välkända Alufase med en arbetshöjd på 6 eller 8 meter. Ställningarna monteras på under 10 minuter och inga verktyg krävs vid montaget. Hantverkarställningarna har en hopvikbar grundsektion, plattformar med lucka som går att montera på olika nivåer och är dessutom utrustade med kraftfulla bromsade hjul vilket gör dem enkla att förflytta under arbetsdagen. Till dessa ställningar går det också att hyra till en släpkärra om så önskas. Pris för hyra av hantverkarställningarna: 250 kr (6 m) och 300 kr (8 m) per dygn (inklusive moms).

Obs! Minsta hyrestid för våra hantverkarställningar är två dygn.

Våra ställningar är testade och godkända av SP och Arbetsmiljöverket. Allt för att Du som kund ska kunna vara säker på att ställningarna uppfyller gällande lagar och regler.

Besök oss gärna på Facebook, https://www.facebook.com/BjorkasHyrservice/