Grävmaskiner

Våra grävmaskiner

För närvarande har vi två maskiner i varierande storlek att erbjuda för uthyrning. Allt för att ni som kund ska kunna hitta en maskin som är anpassad efter ert behov. Våra grävmaskiner är utrustade med gummilarver vilket gör dem extra skonsamma mot underlaget.

Samtliga våra grävmaskiner är helförsäkrade och CE-märkta.

Neuson 2503 RD


Vår största grävmaskin är av märket Neuson och väger 2,6 ton. Detta innebär att den är något större än de minsta hyrmaskinerna på marknaden samtidigt som den är betydligt mer kraftfull och har avsevärt längre räckvidd än mindre maskiner.  Denna grävmaskin lämpar sig för alla vanligt förekommande grävarbeten såväl i trädgårdar som på byggarbetsplatser.

Grävmaskinen har ett hydrauliskt tilltfäste som gör alla redskap mer användbara.
Det medföljer en grävskopa, smal/kabelskopa och en planerskopa vid uthyrning.
Maskinen är också utrustad med väl tilltagen arbetsbelysning vilket gör det möjligt att gräva även då det är mörkt.
I hytten finns dessutom bra värme samt radio/cd för ökad komfort.

Yanmar SV08


Vår minsta maskin är av märket Yanmar och väger endast  960 kg. Denna maskin är utrustad med breddbart underrede och fällbar säkerhetsbåge vilket gör den så smidig att den går att köra genom en vanlig dörröppning om så önskas.

Yanmaren är stark för sin storlek och lämplig för trädgårdsarbeten som t.ex. bortgrävning av stubbar, stenar och rabatter m.m. Den kompakta storleken gör att maskinen är väl lämpad för inomhusarbeten så som urgrävning av källare eller rivningsarbeten och dylikt.

Grävmaskinen är utrustad med mekaniskt snabbfäste och levereras med grävskopa vid uthyrning.

Tack vare den låga totalvikten om 1300 kg på Yanmaren med trailer, går det för de flesta kunder bra att hämta själv med personbil.

Övrigt:

Självfallet går vi tillsammans igenom maskinen och visar hur den fungerar. Vi hjälper er även att komma igång med ert grävjobb om ni så önskar.

För kunder som önskar erbjuder vi även rengöring  av grävmaskinen och tankning av diesel efter avslutad hyresperiod (se prislista för mer info).

Besök oss gärna på Facebook, https://www.facebook.com/BjorkasHyrservice/